Kom jij ook je rijbewijs halen?

Aanmelden voor een Theorie- of praktijkopleiding? Bel 06 55 53 63 44 of mail naar info@postma-rijopleidingen.nl

Categorie B met Faalangst

Praktijk opleiding

Er zijn veel leerlingen met faalangst of examenvrees. Het is belangrijk dat de rijinstructeur dit herkend en hiermee passend omgaat zodat de leerling zich begrepen voelt. Het vereist een andere adequate aanpak van de rijinstructeur om de leerling een veilige ontspannen leeromgeving aan te bieden waarbij er naar toe zal worden gewerkt om de angst te laten verdwijnen en/of er zo mee om te leren dat het voor de leerling nog wel aanwezig is maar dat dit geen belemmering meer vormt. Postma Rijopleidingen streeft erna om alle rijinstructeurs op te leiden tot faalangst rijinstructeur zodat de rijinstructeur faalangst en examenvrees leert herkennen. Ook voor mensen die al in het bezit zijn van hun rijbewijs maar door diverse oorzaken angstig zijn geworden kan Postma Rijopleidingen eventueel iets voor u betekenen.

Begrip, geduld, duidelijkheid en respect spelen hierbij een zeer belangrijke rol. Het geven van rijonderricht in combinatie met faalangst en examenvrees zorgt ervoor dat de rijopleiding langer duurt. Bij Postma Rijopleidingen betaald u niets meer dan de regulieren tarieven. U heeft vaak enkel meer uren nodig dan de gemiddelde rijbewijs leerling.

Indien u meer wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen in verband met uw faalangst of examenvrees neemt u dan gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek. Schroom niet om ons te bellen wij hebben begrip en respect voor uw situatie.

Opleidingen

Voor iedere leerling een passende opleiding