Kom jij ook je rijbewijs halen?

Aanmelden voor een Theorie- of praktijkopleiding? Bel 06 55 53 63 44 of mail naar info@postma-rijopleidingen.nl

Postma Rijopleidingen

Waar de leerling centraal staat!

Bij Postma Rijopleidingen staat de leerling centraal. Bij ons heeft iedere leerling een vaste rijinstructeur. Flexibiliteit, kwaliteit, sociaal rijgedrag, milieubewust rijgedrag en respect voor elkaar staan bij ons voorop. Het behalen van je rijbewijs is in het steeds drukker wordende verkeer niet iets wat je zomaar even doet. Hiervoor is het volgen van een kwaliteitsvolle rijopleidingen waarbij je op een veilige en verantwoorde manier leert autorijden onontbeerlijk.

Locaties en personen

Postma Rijopleidingen organiseert en doceert rijopleidingen met een reikwijdte van maximaal 65 km rondom Harderwijk. De meeste lokaties waar rijlessen worden gegeven zijn, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Amersfoort, Zeewolde, Lelystad, Biddinghuizen, Dronten kortom een groot gedeelte van de provincie Gelderland, Flevoland en Overijssel. In overleg op plaatsen die hierboven niet zijn beschreven is rijles vaak ook mogelijk.

Postma Rijopleidingen geeft rijonderricht aan iedereen die graag zijn of haar rijbewijs wil behalen jong of oud het is geen probleem. Iemand is nooit te oud om te leren autorijden. Ook wanneer u angst of een andere beperking heeft bijvoorbeeld ADHD bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg bespreken wij graag de mogelijkheden. Oudere mensen vragen een aangepast aanpak in het aanleren van autorijden. Bij Postma Rijopleidingen vinden wij dit een fijne afwisseling ten opzichte van de jongere leerling.

Wanneer u al even het rijbewijs heeft en graag uw theorie wilt opfrissen of eens wilt laten kijken of uw rijstijl verbeterd kan worden omdat er vaak naar een lange tijd foutjes insluipen bent u ook van harte welkom. Om de puntjes weer op de i te zetten!

Tijden

Met onze flexibele lestijden onderscheiden wij ons van andere opleidings- en trainingscentra. Van maandag tot en met zondag, van 07:00 tot 24:00, het hele jaar door, kunt u een theorie en/of praktijk rijopleiding volgen.

Instructeurs en trainers

Al onze opleidingen en trainingen worden gegeven door gecertificeerde instructeur die beschikken over een WMR bevoegdheidspas en dragen deze ook duidelijk zichtbaar. Zo is het voor u altijd duidelijk dat de instructeur bevoegd is om rijonderricht te geven.

Nazorg

Mocht u na een heftige gebeurtenis, zoals een verkeersongeval de behoefte hebben om er over te praten of u heeft na enkele weken nog vragen betreffende de praktijk of theorie ook dan laat Postma EHBO u niet in de steek. U kunt desgewenst altijd contact op nemen.

Opleidingen

Voor iedere leerling een passende opleiding