Kom jij ook je rijbewijs halen?

Aanmelden voor een Theorie- of praktijkopleiding? Bel 06 55 53 63 44 of mail naar info@postma-rijopleidingen.nl

Categorie B

Theorie opleiding

In het hedendaagse verkeer zit een ongeluk in een klein hoekje. De kans dat u hulp kunt verlenen bij een ongeval in het verkeer is aanzienlijk. Dit kan zijn omdat u niet met opzet natuurlijk een ongeval heeft veroorzaakt of dat u getuigen bent van een ongeval. Te vaak gebeurt het nog dat de automobilist geen Eerste Hulp of reanimatie kan toepassen.

Postma Rijopleidingen vind het daarom zeer belangrijk dat toekomstige automobilisten tijdens hun rijopleiding leren hoe zij adequate Eerste Hulp moeten verlenen bij een ongeval zodat zij op de hoogte zijn van hoe te handelen. In samenwerking met Postma EHBO Opleidingen krijgen alle leerlingen bij Postma Rijopleidingen de mogelijkheid om met 50% korting op de reguliere cursusprijs deel te nemen aan een Eerste Hulp of reanimatiecursus inclusief AED training naar keuze. Bij alle Eerste hulp of reanimatie opleidingen ontvangt de cursist bij slagen een erkend certificaat / diploma van Het Nederlandse Rode Kruis en/of Nederlandse ReanimatieRaad. Voor het aanmelden of informatie over de cursussen vraag uw rijinstructeur om informatie of neemt u contact met ons op. Ook kunt u een kijkje nemen bij www.postma-ehbo.nl en direct contact met hun opnemen. Vermeld daarbij duidelijk dat u een bon heeft van Postma Rijopleidingen.

Postma Rijopleidingen hoopt zo bij te dragen aan het vermeerderen van het aantal Eerste Hulp verleners die adequate Eerste Hulp kunnen verlenen bij slachtoffers. Samen kunnen we levens redden.

Bekijk ook de EHBO flyer voor meer informatie.

Opleidingen

Voor iedere leerling een passende opleiding